Danny Verbaan en Hans Ouwerkerk hebben inmiddels meer dan tweehonderd bedrijven en organisaties wegwijs gemaakt in de wereld van communicatie en media. Het geeft aan hoe zeer hun trainingen worden gewaardeerd. De workshops sluiten dan ook naadloos aan op de vragen waar u als ondernemer vaak mee worstelt.

U wilt bijvoorbeeld uw naamsbekendheid vergroten, een nieuw afzetgebied voor uw product realiseren of nieuwe leden voor uw organisatie werven, maar u heeft er geen helder beeld van hoe u dit met succes moet aanpakken? Dan is een W5training echt iets voor u.

De training ‘Media- en Communicatie in de praktijk’ is ook zeer geschikt voor:

 Winkeliersverenigingen
 Brancheorganisaties
 Culturele instellingen
 Sportverenigingen
 Raadsleden
 Bedrijven in bedrijfsverzamelgebouwen

Regelmatig geven wij de training ‘Media & Communicatie in de praktijk’ in onze presentatieruimte aan Koraalrood 153 in Zoetermeer. Om zoveel mogelijk interactie te hebben, beperken we het aantal deelnemers telkens tot maximaal tien. Grotere groepen kan ook, maar dan splitsen we die in tweeën. De ene helft volgt in dat geval in de ochtend de mediatraining van Danny Verbaan en ’s-middags de communicatietraining van Hans Ouwerkerk, of andersom.

Er zijn ook mogelijkheden voor trainingen in de avonduren.

‘Media- & Communicatie in de praktijk’ is een dagvullend programma. De inloop op Koraalrood 153* in Zoetermeer is om 9.00 uur. De workshop start om 9.30 uur en duurt tot circa 16.30 uur. Deelname kost € 395,- exclusief btw maar is inclusief lunch en een borrel na afloop.

Stel dat u de training graag wilt volgen, maar deze ook interessant vindt voor uw collega-ondernemers in het bedrijfsverzamelgebouw waarin u bent gevestigd, uw medewinkeliers van de winkeliersvereniging, uw bedrijvenorganisatie of uw mederaadsleden. Dan kunt u in samenwerking met W5 Trainingen een eendaagse workshop op touw zetten. Het enige dat u hiervoor moet doen, is minimaal zeven anderen vinden die (betaald) willen deelnemen. Als dank voor uw inspanningen volgt u de training helemaal gratis.

Bel nu 079-8200255 en informeer naar de mogelijkheden of stuur een mail naar This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

*) Indien gewenst geeft W5Trainingen de workshop Media en Communicatie ook op locatie

Willem Kuijperstraat 23
2584 XT Den Haag
t: 06 - 46.28.73.02
e: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.
i: www.dannyverbaan.nl

Koraalrood 153
2718 SB Zoetermeer
t: 079-8200255
m: 06-52.00.88.13
e: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.
i: www.otaweb.nl